Βιογραφικό

Dr. Χρήστος Στράτης | Γενικός Χειρουργός

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Φοίτησα στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών από το 1990 έως το 1996. Ξεκίνησα την ειδίκευσή μου στη Γενική Χειρουργική στο Νοσοκομείο του Αιγίου και την ολοκλήρωσα στην Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική Πατρών.

Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Πατρών: Τον Μάιο του 2012 ανακηρύχτηκα Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Πατρών. Η διδακτορική μου διατριβή αφορούσε στη Χειρουργική της Νοσογόνου Παχυσαρκίας και είχε ως θέμα: «Οι μεταβολές της έκκρισης της Ghrelin και του πεπτιδίου PYY μετά από χειρουργείο χολοπαγκρεατικής εκτροπής με περιφερική γαστρική παράκαμψη (RYGBP) και άλλες μείζονες χειρουργικές επεμβάσεις» η οποία εκπονήθηκε υπό την επίβλεψη του Καθηγητή Χειρουργικής Φ. Καλφαρέντζου.

Master in Hepato-Pancreato-Biliary Surgery: Είμαι κάτοχος του σπουδαιότερου κλινικού μεταπτυχιακού προγράμματος στην Ελλάδα, του Msc in Hepato-Pancreato-Biliary Surgery Το Msc in HPB, αποτελεί ειδίκευση στη χειρουργική του ήπατος, χοληφόρων και παγκρέατος, διετούς διάρκειας, με θεωρητικό και πειραματικό μέρος, το οποίο εκπονείται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης υπό την επίβλεψη του Καθηγητή Χειρουργικής Κ. Σιμόπουλου.

European Diploma in Hepatic, Pancreatic and Biliary Cancers: Τέλος, ταυτόχρονα είμαι κάτοχος, από το Μάιο του 2013, ενός δεύτερου διπλώματος στη χειρουργική του ήπατος, χοληφόρων και παγκρέατος, του European University Diploma Hepatic, Pancreatic and Biliary Cancers, Paul Brousse Hospital, Hepato-Biliary Centre Paris-Sud 11 University Paris.


Επικοινωνήστε με το γιατρό
drstratis-profile

Χειρουργικές εξειδικεύσεις

Ασκώ την ειδικότητα της γενικής χειρουργικής σε όλο το φάσμα της αλλά εχω εξειδικευθεί στις παρακάτω ειδικότητες:


Για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση επικοινωνήστε με το γιατρό!